Brudens polterabend tips og tricks

Brudens polterabend tips og tricks

Brudens polterabend er en stor begivenhed i hendes liv. Her er det tid til at slå sig løs inden den store dag, hvor hun skal giftes. Ofte er en polterabend holdt sammen med brudens bedste veninder. Her er det tid til drinks, sjov og andre aktiviteter, som bruden vil elske. Hvis du er en af de heldige, som er med til at planlægge brudens store aften, så læs videre her.

God mad og drikke

Mad og drikke er to vigtige ting til de fleste begivenheder. Sørg for at bruden er glad for, hvad der bliver serveret. Hvis festen er en overraskelse, så hold øje med om bruden nævner en drink eller en ret, som hun elsker. Overrask hende med noget lækkert.

Hvis I skal i byen senere og feste videre, er det vigtigt at få nok at spise. Sørg derfor for at alle kan blive mætte, inden festen helt begynder.

Drink er en sjov måde at inkorporere noget fest og farve. Hav eventuelt flere forskellige slags drinks klar, så alle kan være med.

Sjov og fræk underholdning

Den klassiske underholdning til en bruds polterabend er mandestrip. Mandestrip er en klassiker af en grund. Det er sjovt og underholdende, at have en flot mand komme på besøg. Mandestrip er en fræk overraskelse at have med til en polterabend, uden at det behøver at overgå nogens grænser. Klik her for at læse mere om mandestrip og de strippere som du kan booke til den sjove polterabend.

En anden form for underholdning kan være forskellige selskabslege med bruden i mente. Det kan handle om hendes liv med hendes kommende husbond. Vigtigst af alt er dog, at bruden har en chance for at have en underholdende aften.

Bruden i centrum

Da det er brudens polterabend, er det vigtigt, at hun er midtpunktet. Hun skal forkæles og sættes i centrum. Hvis du er med til hendes polterabend, er du højst sandsynligt meget gode venner med hende. Derfor kender du hende sikker meget godt. På den måde kan du sørge, for at aftenen kommer til at falde i god jord hos bruden. Du kender hendes grænser, og hvor meget hun elsker at feste. Sørg for at aftenen er skræddersyet efter hendes behov og ikke efter alle andres behov.

Som hendes ven har du mulighed for at give hende den bedste aften, som hun ikke kommer til at glemme.

 

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes