Tænk dansk når du vælger aktier – tænk Novo nordisk aktie

Tænk dansk når du vælger aktier – tænk Novo nordisk aktie

Vil du gene tænke dansk når du vælger aktier, kan du tænke novo nordisk aktie. Om du vælger en Novo nordisk aktie eller en dsv aktie eller en helt anden aktie er helt op til dig selv. når du alligevel allerede har besluttet at købe aktier, hvad enten det er en Novo nordisk aktie eller en dsv aktie eller en helt anden aktie, kan du jo lige så godt tage skridtet fuldt ud og købe dine aktier med hjertet.

At købe dansk, på samme måde når du handler i den lokale gårdbutik, køber du med hjertet og er med til at sikre den danske økonomi. Køber du aktier i et firma som ikke er dansk, men som forsker i bæredygtig og vedvarende energi, køber du stadig med hjertet. Det er en investering i dine børns fremtid og dit lille bidrag til at der fremadrettet stadig er en klode at leve på.

En Novo nordisk aktie er en dansk aktie

En novo nordisk aktie er en aktie direkte ind i den danske økonomi. Ved at købe en Novo nordisk aktie køber du dig direkte ind i den danske økonomi. En Novo nordisk aktie er med til at beholde danske arbejdspladser på danske hænder. En dansk arbejder der tjener sine penge i et dansk firma, betaler dansk skat og bruger sin løn i danske forretninger. På den måde er du med i en kæde af danske penge som forbliver integreret i den danske økonomi.

Selve firmaet bag Novo nordisk aktie har også afdelinger i udlandet, men deres hovedsæde og dermed den største del af økonomien, ligger i Danmark.

Danske aktier er med til at sikre danske arbejdspladser

Hver gang en dansk statsborger mister sit job, er det en belastning for den danske økonomi. Du kan ikke helt alene opkøbe så mange danske aktier at ingen dansk statsborger mister sit job. Du kan gøre din del ved at vælge en Novo nordisk aktie og dermed give dit bidrag til at sikre en stor håndfuld danske arbejdspladser. En Novo nordisk aktie er en aktie med hjerte.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes