Derfor ser jeg fast min psykolog 3 gange om året

Derfor ser jeg fast min psykolog 3 gange om året

Kender du det, at tankerne tager over? Er jeg en god nok mor, gør jeg det rigtige for at styrke mit selvværd, og er jeg i øvrigt deltagende nok i mit parforhold?

Tankerne kan hurtigt komme til at flyve rundt, og usikkerheden melder sig. Hvorfor gå at kæmpe med tankerne alene? Gå ind på psykologlyngby.dk, og bliv klogere på, om en psykolog kan hjælpe dig.

Få tømt ud i dine tanker

Det kan være en rigtig god idé at aftale nogle faste intervaller for samtalerne. På den måde, er du sikker på, at det ikke bliver en ting, der går i glemmebogen.

Du er også sikker på, at du bliver holdt til ilden og bliver ved med at arbejde med dine problemområder. Det behøver ikke at være store traumatiske oplevelser, for at du kan få gavn af at se din psykolog fast et par gange om året. Det kan lige så vel være for at få vished om, at du stadig er på rette vej i din udvikling, for at få nye værktøjer eller for at kunne tage problemerne i opløbet.

At have en udenforstående person at samtale med, giver også et skønt frirum, hvor du kan give plads til dine tanker. Der er en kyndig vejleder, til at hjælpe dig med at tolke og komme med brugbare værktøjer. Ligesom vi indimellem skal til tjek ved lægen, så er det også en god idé at tjekke ind hos sin psykolog, så man aktivt tager vare på sin mentale sundhed.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes