Derfor skal du tage på kør-selv-ferie til Kroatien

Derfor skal du tage på kør-selv-ferie til Kroatien

Hvis du ikke kender noget til Kroatien, så tænker du sikkert, at det er en mærkelig destination.

Men Kroatien er ikke bare et helt utrolig smukt land, det er også fyldt med kultur og spændende oplevelser for turister. Du kan tage derned på charterferie, men hvis du virkelig vil have noget ud af landet og dets spændende seværdigheder, så skal du tage på kør selv-ferie!

Hvis du vil lære mere om biludlejning i Kroatien, skal du klikke her.

Flyv og kør

Kroatien ligger selvfølgelig langt væk, og ofte kan det bedst betale sig at flyve derned og leje en bil i lufthavnen. Du vil højst sandsynligt lande i Kroatiens internationale Split Lufthavn, og derfra kan du leje en bil og køre ud for at opleve resten af landet!

Du kan booke dine hoteller i forvejen, eller du kan køre ud og se, hvad du finder.

I så fald skal du dog huske at tage årstiden med i overvejelserne: Hvis du rejser mellem slut-efterår og start-forår, skal du nok kunne finde et hotel, men derefter er det risikabelt at tage ad sted uden sikker overnatning.

Det er altid spændende at rejse ud i det ukendte, men når mørket falder på, og du ikke ved, hvor det næste hotel er, kan det blive knap så behageligt.

Sådan får du en god kør selv-ferie i Kroatien!

For at få den bedst mulige kør selv-ferie i Kroatien, bør du planlægge en rute hjemmefra. Tjek, hvilke hoteller ligger på vejen, og hav de informationer med dig hele tiden. På den måde ved du, hvor du skal tage hen, hvis du ikke har et sted at overnatte.

Du kan booke hoteller hjemmefra og ringe og aflyse, hvis du finder noget, der er mere interessant, eller vælger at tage en anden vej. Når du har en bil, er der nemlig mere plads til spontanitet, og du kan vælge at skifte dine planer, hvis du vil.

Hvis du rejser med børn, så er det altid bedst at have en ”base”, altså et fast hotel. Det er især godt for mindre børn. Bilen vil giver jer frihed til at udforske området, og du undgår at gøre dine børn nervøse eller utrygge på jeres ferie.

Kroatien er et ganske fint turistland, men det er stadig træls at stå uden overnatning lige pludselig. Værd forberedt og planlæg, så skal du nok få den bedst mulige kør selv-ferie!

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes