Uanset om babyværelset skal være lyserødt eller lyseblåt er der ting, som er rare at have på plads

Uanset om babyværelset skal være lyserødt eller lyseblåt er der ting, som er rare at have på plads

Venter i en lille ny eller planlægger i at udvide familien, så er det rart at have de vigtigste ting på plads, inden baby melder sin ankomst. Der er mange ting man skal forholde sig til, når man ønsker at udvide familien og det kan være lidt svært at få styr på det hele. Er alt nu skrevet ned? har i fået det hele? er listen overhovedet korrekt? Mange folk kommer med velmenende råd, men det i sig selv kan bare gøre det hele meget mere forvirrende, speciel hvis i er første gangs forældre. I denne artikel kan I få et overblik over nogle af de ting der er nødvendige og rare at have på plads, inden der kommer børn til familien.

Pleje til både mor og børn

Først og fremmest er der alt det praktiske, som er nødvendigt at have klar inden den lille kommer. Der skal både købes bleer, vådservietter eller skumklude. Ydermere er det rart at have en zinksalve stående til, hvis baby får rød numse eller mor får ømme brystvorter. Ja det er ikke kun baby fokus skal lægges på, der skal nemlig også være ting klar til mor efter fødslen, her kan der med fordel investeres i ammeindlæg og maxi bind. En god ting for både mor og baby er en ammepude dette skaber god komfort for begge parter. Ydermere skal i også have babyolie klar til badet og specielle vatpinde så navlestumpen kan renses korrekt.

Møbler og andet rart

Før i tiden var der skrøner om, hvad man måtte købe og hvad man ikke måtte købe før baby kom. I dag bliver der set lidt mere igennem fingrene med det og det er altså meget godt. Det er ikke sjovt når den lille ny melder sin ankomst, at stå uden en barnevogn. Der skal være styr på så mange ting og de første par dage, uger og måneder kan det være svært at finde overskud til andet end den lille ny. Derfor er det rart at alt er klart inden den flytter ind. Der skal både kigges på puslebord og den rigtige seng. En god idé ville være at investere i en tremmeseng, som baby kan vokse i og ved siden af den investere i en slyngevugge. Baby er ikke vant til meget plads og derfor skaber slyngevuggen en tryghed og ro, som er godt tiltrængt efter stressen fra en fødsel. Ydermere giver de naturlige bevægelser også større mulighed for en god og længere søvn hos baby, dette giver mor og far fred og mere tid til hverdagens andre gøremål.

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes