Giv din garderobe et sommerpust

Giv din garderobe et sommerpust

Ligesom at naturen omkring os fornyes og får nyt liv når sommeren kommer med solskin og varme, på samme måde kan man få behov for at give garderoben nyt liv.

Man trænger simpelthen til et dejligt forfriskende sommerpust.

Trænger du til flere luftige sommerkjoler?

Er man heldig så kan der sagtens komme flere uger med plus 20 grader hver dag. Så opstår der gerne et behov for mere luft omkring benene og derfor består garderoben mest af kjoler, nederdele og shorts i denne perioder.

Dette betyder dog også at garderobens udvalg kan blive lidt begrænset. Fordi både langebukser og overdele med lange ærme sættes på pause. Netop på grund af et lidt mere begrænset udvalg, så får en del brug for noget fornyelse for ikke at føle at man går i det samme hele tiden. Derfor kunne det være en god idé at investere i en ny flot og sommerlig nederdel eller kjole, eksempelvis kunne den komme fra mærket Gozzip.

Sommertøj kan se meget forskelligt ud. Man kan sagtens få mange fine kjoler i sort, hvid og beige hvis det er de farve man er mest til. Derudover findes der også rigtig mange fine ting i alverdens farver og mønstre.

Få sommer på fødderne

En anden form for sommerpust man kan give til garderoben er nogle flotte sandaler. Der er ikke noget der siger sommer som at have sandaler på fødderne. Samtidig kan det også lige være den luft fødderne har behov for så du kan overleve i de flotte, men dog lidt varme, jeans.

Alt efter om du allerede har sandaler derhjemme eller ej, og selvfølgelig din personlige præference. Så kan det være en forfriskende tilføjelse med nogle farvede sandaler. Især hvis du i forvejen har meget tøj i neutrale farver, kan det se flot ud med lidt farve på sandalerne.

Det sommerlige lag på lag outfit

Nu er det heller ikke altid at det danske sommervejr er lige så skønt og varmt som man kunne håbe. Derfor kan det være godt at skabe muligheden for noget lag på lag sommertøj, som vil fungere godt i det mere omskiftelige vejr.

Lag på lag tøj hører nemlig ikke kun vinteren til og det kan sagtens føles let og luftigt samtidig med at det giver lidt varme på de mere kølige sommerdage.

Du kunne eksempelvis kigge efter en flot kimono. Ellers kan løse hørskjorter med lange ærmer også noget om sommeren.

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes